Den odjezdu

9. 8. 2011 8:30
Rubrika: WYD Madrid 2011 | Štítky: Madrid2011

Bylo ráno ráníčko a já zaspala. Kolegyně z práce mi měla půjčit foťák a já jí to měla o pěti ráno připomenout. Naštěstí na mě nezapomněla a tak na mě čekal v práci.

Ráno bylo krušné bo debaty o nastávající cestě a cestovní horečka nedaly spát. Ale věci na sbalení už byly připravené, tak hurá do toho!

V průběhu dne jsem ještě zařizovala poslední věci, které mi chyběly, vyzvednout foťák, rozloučit se s kolegyněmi a jelo se do Dejvic.

I přes veškeré balení dopředu jsem nestihla mši, ale dorazila jsem ještě relativně včas. Pozdravila jsem se známými a konečně jsem se podruhé v životě setkala se svojí svěřenkyní Bibi.

Poprvé jsme se potkaly na přípravném víkendu, kdy sháněla někoho, kdo si jí vezme na starost, protože jí ještě nebylo osmnáct. Tak jsme do toho šla!

Během doby předmadridské jsme se seznamovaly přes vzkazy na signálech. A bylo do fajn a vcelku si rozumíme. Je to sympatická holčina!:) A docela su zvědavá, jaké to bude, až budeme spolu. Bo prohlásila, že se mnou půjde klidně až na kraj světa. A mě zas připomíná mě samotnou v jejích letech. No, bude sranda!:)

Následovalo naloďování do autobusů. Naším autobusem je APHA-03. Tento autobus sice spadá pod Prahu, ale pražáků je tu menšina!:)

Z Prahy jsme vyjeli poloprázdní a v Plzni nabrali zbytek. Po jejich nastoupení se představila Jana, která je naší vedoucí autobusu. Já jakožto zdravotnice, Monika-animátorka autobusu a Edita, která nám poslouží jako překladatelka. Proběhla první společná modlitba a zkouška našeho pěveckého nadání.

Ještě zastávka v Rozvadově, kde jsem koupila baterky do foťáku, první historické foto mě a Bibi a chvíli před půlnoci jsme překročili česko-německé hranice. Tož sbohem Česká republiko!

Před usnutím ještě sledujeme Nekonečný příběh. A ten teď akorát skončil a v autobuse je černočerná tma a většina z nás už nejspíš spí. Sem tam nás minou světla aut a měsíc se na nás dívá tu zprava a zas zleva. I mě zmáhá únava.

A tak ještě víc zalezu do spacáku, poskládáme se s Bibi jedna přes druhou na našem dvojsedadle a pokusíme se spát, jak se jen v autobuse dá.

A ráno? Ráno nás čeká Francie a den strávený v Annency!:)

Tož Brou noc!:) +

p.s: Bibi Vás zdraví!;)

Zobrazeno 1649×

Komentáře

SvonJ

Tož ať se vám tam líbí a držte nám tam místa... ;-)

vojteska07

Pozdravuj Bibi od Míši z Vlašimi, bude vědět :D Užij si to a měj se. Papa.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková